Als particuliere huurder ontvangt u 20% korting op het verhuurprogramma.

CURSUSSEN

Een hoogwerker cursus volgen?

Hoogwerker cursus


Een hoogwerker cursus volgen? Ook dan ben je op de juiste plek bij TVL Hoogwerkers. Volgens de Arbowetgeving is iedere werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn/haar medewerkers. Wij bieden diverse hoogwerkercursussen aan, zodat u veilig leert werken met de hoogwerker. Meld u nu aan voor één van onze hoogwerker cursussen of lees verder voor meer informatie.

Waarom een hoogwerker cursus?


Een hoogwerkercursus volgen is zeker aan te raden. Hoewel het niet officieel verplicht is, stelt de ARBO-wet wel dat de werkgever ervoor dient te zorgen dat zijn werknemers over voldoende kennis en kunde beschikken om veilig te kunnen werken met de hoogwerker. Het hoogwerkercertificaat toont aan dat de medewerker voldoende geïnstrueerd is en daardoor precies weet hoe hij of zij met een hoogwerker moet werken.

Met onze hoogwerker cursus kunt u als werkgever laten zien dat de veiligheid van uw personeel bovenaan staat. Uw medewerkers leren alles over de diverse aspecten die bij het werken met hoogwerkers komen kijken. Tijdens onze cursus staan de volgende punten centraal:
  

Wanneer de hoogwerkercursus met goed gevolg is afgerond, ontvangen de deelnemers een certificaat en persoonlijke pas.

Meld u aan voor onze hoogwerker cursus


Wilt u uw medewerkers voor onze hoogwerker cursus aanmelden? Neem dan direct contact met ons op. Dit doet u door een mail te sturen naar 0187- 684292 of door een e-mail te sturen naar info@tvlhoogwerkers.nl. Ook als u nog vragen heeft over onze cursussen, helpen wij u graag verder. Kies ook voor onze hoogwerker cursus, zodat u voldoet aan de eisen van de Arbowetgeving en uw medewerkers veilig met de hoogwerker te werk kunnen gaan.

Contactformulier

Indien u heeft gekozen voor aflevering inclusief transport vragen wij u hieronder uw afleveradres in te vullen.

Let op: uw reservering is nog niet definitief. De reservering is o.b.v. beschikbaarheid.

TVL Verhuur
Deltageul 27
3251 NG Stellendam

Informatie
KvK: 24405275
BTW-ID: NL001710361B45

× Hoe kunnen we je helpen?